fbpx
074 2914912 info@valkenaar.nl

Slapen

Boxsprings

Wij willen u graag verwelkomen op onze mooie slaapafdeling. Kom langs en bewonder meerdere boxsprings combinaties in de nieuwste uitvoeringen en trends, onder het genot van een kopje koffie en uiteraard bijgestaan door onze ervaren verkoopadviseurs. Tevens is onze collectie meestal snel leverbaar.

Dus bent u opzoek naar de beste kwaliteit, deskundig advies, uitstekende service en dan nog de laagste prijsgarantie? Kom dan langs bij Valkenaar Wonen & Slapen, niet voor niets al 80 jaar de no. 1 in slapen!

Een uitgebreide slaapafdeling van grote slaapmerken, enkele voorbeelden zijn; M-line, Cinderella, Sunday, Viking, Van Landschoot, Business Class

Een goede dag begint met een goede nacht.

Matrassen

Een goed passend matras kopen is een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden.  Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Het beste matras is een matras die voor u het best werkt, of met andere wierden het beste ligt. Het dient ergonomisch en thermisch op uw wensen aan te sluiten. Zo zijn er matrassen die warmer of juist koeler zijn, harder of zachter, verend of juist stabiel.

Kom bij ons langs om erachter te komen welk matras bij uw wensen en lichaamsbehoeften past ( met een lekkere kop koffie ) en laat u adviseren door onze slaapadviseurs . Uiteraard wordt alles gratis bezorgd en is afvoeren van uw oude matras mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.