Slapen

Wij willen u graag verwelkomen op “‘de mooiste slaapafdeling van Twente.” Kom langs en bewonder meerdere boxspring combinaties in de nieuwste uitvoeringen en trends. Onder het genot van een kopje koffie en uiteraard bijgestaan door onze ervaren verkoopadviseurs. Tevens is onze collectie veelal direct leverbaar.

Nieuw bij Valkenaar zijn de Cinderella boxsprings. Het gerenommeerde merk Cinderella is al vele jaren actief in de beddenbranche en heeft nu ook een eigen bospringlijn. Met luxe boxspring onderstellen, heerlijke pocketvering matrassen (verschillende hardheden), een zalige topper naar keuze en een chique hoofdbord wordt u elke ochtend op stijlvolle wijze wakker. Leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

“Dus, voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit, design, deskundig advies met uitstekende service (oa. kosteloos afvoeren van uw oude bed), dit alles tegen de laagste prijs, gegarandeerd! Ons doel is om u een perfect en persoonlijk slaapsysteem aan te meten, zodat u iedere ochtend totaal ontspannen en uitgeslapen wakker wordt!

Een uitgebreide slaapafdeling van grote slaapmerken, enkele voorbeelden zijn; M-line, Cinderella, Sunday, VikingVan Landschoot, Business Class

Valkenaar, niet voor niets al 75 jaar de nummer 1 in slapen!