BOXSPRINGS

Een goede dag begint met een goede nacht.

Wij willen u graag verwelkomen op “‘de mooiste slaapafdeling van Twente.” Kom langs en bewonder meerdere boxsprings combinaties in de nieuwste uitvoeringen en trends, onder het genot van een kopje koffie en uiteraard bijgestaan door onze ervaren verkoopadviseurs. Tevens hebben wij een collectie bedden op voorraad en derhalve direct leverbaar.

Nieuw bij Valkenaar zijn de Cinderella boxsprings. Het gerenommeerde merk Cinderella is al vele jaren actief in de beddenbranche en heeft nu ook een eigen boxspringlijn. Met luxe boxspring onderstellen, heerlijke pocket geveerde matrassen (verschillende hardheden), een zalige topper (oppermatras) naar keuze en een chique hoofdbord wordt u elke ochtend op een stijlvolle wijze wakker. Leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

U kunt nu onze nieuwe collectie Hello Sunday bewonderen.

Ons streven is om u een zo ideaal mogelijk en persoonlijk slaapsysteem aan te meten, zodat u iedere ochtend totaal ontspannen en uitgeslapen wakker wordt!

Bij ons treft u een uitgebreide slaapafdeling van grote slaapmerken, enkele voorbeelden zijn; M-line, Viking, Van Landschoot, Cinderella, Business Class, Key West, Hello Sunday.